Visszahívást kérek

Társasházi lakások

12-14 hónap szükséges egy társasház kivitelezéséhez az első földmunkától számítva, a lakások számától függően. A tervezés során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a társasházak kellemes életkörülményeket nyújtsanak, ezért maximum 10-20 lakással épülnek társasházaink.

Célunk, hogy a lakások és irodák széles körben kiszolgálják az ingatlanpiac igényeit. Ennek érdekében különféle méretű, modern és praktikus alaprajzú ingatlanokat alakítunk ki fiatalok, kis- és nagy családok, befektetők számára,  akiknek fontos a dinamikus, modern környezet.

A lakások közötti válaszfalakhoz és a lépcsőházhoz is Phorotherm 30-as hanggátló téglákat használunk, ami a nyugodt és halk lakókörnyezetet szolgálja. A belső kialakítás lehetőséget nyújt álmennyezetek elhelyezésére, amelyek segítségével a most divatos tetszőleges enteriörök is megvalósíthatóak.

Ügyfeleinkkel személyes kapcsolatot tartunk, és az építkezés kezdetétől egészen a beköltözésig együtt dolgozunk velük.

Minden Ügyfelünk számára egyedi lakásokat biztosítunk, amely személyre szabottan illeszkedik az igényeikhez és stílusukhoz.. Teljeskörű és ingyenes ügyintézést is biztosítunk, hogy a bürokratikus út bejárása okozta stressztől mentesüljenek.

          

Kérjen ajánlatot most, online!

Töltsd ki az alábbi mezőket és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!

Visszahívást kérek