Visszahívást kérek
A házépítés menete
2023. 06. 19.

Az alábbiakban be kívánjuk mutatni hogy mi is egy ingatlan felépülésének a menete:

Egy családi, ikerház vagy társasház építése több lépésből álló folyamat, amely általában az alábbi módon történik:
 
1. Tervezés: Az első lépés a tervezés, amely magában foglalja az építészeti tervek, tervdokumentációk elkészítését és az engedélyek beszerzését az építési és egyéb más hatóságoktól.
 
2. Alapozás: Az építkezés kezdetén földmunkával a földet készítjük elő az alapozáshoz. Ezeket a földmunkák az alapozóanyagok (beton, kövek stb.) elhelyezését és a talaj megfelelő megerősítését foglalják magukban.
 
3. Falazás: Az alapozás után a falakat építjük fel. Ez lehet tégla-, beton- vagy vázszerkezetű falazás, attól függően, hogy milyen anyagokat használunk és milyen stílusú a családi/ikerház vagy társasház.
 
4. Tető és szerkezetek: Miután a falak elkészültek, a tetőt és a ház szerkezeteit építjük fel. Ez a tetőszerkezetet, a tetőfedő anyagokat, a nyílászárókat és az épületszerkezeteket (például a vázszerkezetet) jelenti.
 
5. Belső munkák: Az építkezés következő fázisában a belső munkákra kerül sor. Ide tartozik a villanyszerelés, a víz- és fűtésrendszer kiépítése, a szigetelés, a belső falak és a burkolatok kialakítása.
 
6. Belső kialakítás: Ez a lépés magában foglalja a beltér kialakítását, például a festést, a padlóburkolatokat, a konyha és fürdőszoba felszereléseket, valamint a díszítőelemek elhelyezését.
 
7. Külső környezet: Végül a ház külső környezetét alakítjuk ki. Ide tartozik a kertrendezés, a teraszok, az utak, a kerítések és egyéb külső építészeti elemek kialakítása.
 
Amennyiben Ön is profin kivitelezett Házba, Ikerházba vagy Társasházi lakásba költözne vagy befektetési szándékkal vásárolná meg ezeket az ingatlanokat akkor ne habozzon! Keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén!

Kérjen ajánlatot most, online!

Töltsd ki az alábbi mezőket és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!

Visszahívást kérek